100 UNELMAA - yhdessä eteenpäin
Suomen Moneta
Finnish Flash
 • [X][ ][ ][ ][ ] 1. Tilaa kampanjamitali
 • [ ] 2. Lahjoita
 • [ ] 2. Muut tuotteemme
 • [ ][ ] 3. Yhteystiedot ja tilaus

Ostoskori on tyhjä

Korean virallinen olympiaseteli 2018
Täytä tietosi jatkaaksesi eteenpäin:

Kiehtova tiikeriseteli

Korean keskuspankki julkaisi keräilijöille suunnatun virallisen juhlasetelin nyt ensimmäistä kertaa historiassaan. Olympiasetelissä on henkeäsalpaavat kuva-aiheet ja runsaasti yksityiskohtia.

 • Etusivua hallitseva pikaluistelu oli ensimmäinen olympialaji, johon korealaiset aikanaan osallistuivat. Taustalla näkyy kuusi muuta talviolympialajia ja Pyeongchangin korkeat vuoret.
 • Setelin takasivun kuva-aihe on poikkeuksellisesti pystysuuntainen. Kaukoidän tunnelmaa huokuva tiikeriaihe toistaa arvostettua 1700-luvun maalausta: taitelija Danwon Kim Hong-don teos on koreankieliseltä nimeltään Son Ha Maen Ho Do (tiikeri ja mäntypuu).
Lue lisää

Etelä-Korean Pyeongchang isännöi talviolympialaisia helmikuussa 2018. Korealaiset kunnioittavat kotikisojaan maansa kaikkien aikojen ensimmäisellä olympiasetelillä. Viralliset olympiarahat, myös setelit, ovat kysyttyjä keräilykohteita kaikkialla maailmassa – niin myös meillä Suomessa.

Etelä-Korean virallisista olympiarahoista vain kolmasosa saatiin kansainvälisille keräilymarkkinoille. Suomen Moneta sai suomalaiskeräilijöitä varten rajoitetun erän (vain 5 000 kappaletta) kansainvälisesti tavoiteltuja olympiaseteleitä. Päätimme siivittää suomalaiset olympiatunnelmaan kertaheitolla tarjoamalla ajankohtaiset setelit netissä erikoishintaan – peräti kymmenen euron hintaedun turvin.

Kuka tahansa voi nyt tilata aidon olympiasetelin vain 9,95 eurolla (+ toimituskulut 4,95 euroa). Tilauksen voi tehdä tältä sivustolta tai puhelimitse asiakaspalvelustamme numerosta 010 80 80 40 *.
(* Puhelun hinta lankaverkosta 0,0835 €/puhelu + 0,0655 €/min ja matkapuhelinverkosta 0,0835 €/puhelu + 0,1805 €/min.)

Suomen Moneta – keräilijän kumppani, rahojen ja mitaleiden ammattilainen

Keräilyrahoja ja -mitaleita markkinoiva Suomen Moneta kuuluu kansainväliseen Samlerhuset-konserniin. Asiakkaamme hyötyvät kattavasta yhteistyöverkostostamme, sillä tarjolla on sekä korkealaatuisia suomalaistuotteita että ulkomaisia uutuuksia. Ennakkovaraustemme ansiosta valikoimissa on myös tavoiteltuja keräilyharvinaisuuksia.

Pitkä kokemus kansainvälisillä rahamarkkinoilla takaa yksittäiselle keräilijälle luotettavan ja asiantuntevan palvelun. Palvelukokonaisuuden tavoitteena on mahdollisimman helppo asiointi: voit tehdä tilauksen verkkokaupastamme www.suomenmoneta.fi, puhelimitse tai postitse. Tilaamasi tuotteet postitetaan suoraan kotiisi – vaivattomasti ja täysin turvallisesti. Mikäli haluat palauttaa tuotteita tutustu www.suomenmoneta.fi/palautusopas/.

Toimimme virallisena jakelijana useimmille maailman johtaville rahapajoille ja keskuspankeille, kuten Norjan rahapaja, Britannian kuninkaallinen rahapaja, Ranskan rahapaja, Kanadan kuninkaallinen rahapaja, Kiinan kansantasavallan keskuspankki, Australian kuninkaallinen rahapaja, Etelä-Afrikan kuninkaallinen rahapaja, Itävallan rahapaja, Alankomaiden kuninkaallinen rahapaja, Suomen rahapaja, Espanjan kuninkaallinen rahapaja ja monet muut.

Asiakaspalvelunumeromme on käytettävissäsi 24 h/vrk, puh: 010 80 80 40 *. Henkilökohtaista palvelua saat samasta puhelinnumerosta arkisin klo 8–18. Sähköposti: info@suomenmoneta.fi

* Puhelun hinta lankaverkosta on 0,0835 €/puhelu + 0,0655 €/min ja mobiiliverkosta 0,0835 €/puhelu + 0,1805 €/min.

 

 1. Mistä tässä kampanjassa on kyse?

  Etelä-Korean Pyeongchang isännöi talviolympialaisia helmikuussa 2018. Korealaiset kunnioittavat kotikisojaan maansa kaikkien aikojen ensimmäisellä olympiasetelillä. Viralliset olympiarahat, myös setelit, ovat kysyttyjä keräilykohteita kaikkialla maailmassa – niin myös meillä Suomessa.

  Suomen Moneta sai suomalaiskeräilijöitä varten rajoitetun erän (vain 5 000 kappaletta) kansainvälisesti tavoiteltuja olympiaseteleitä. Päätimme siivittää suomalaiset olympiatunnelmaan kertaheitolla tarjoamalla ajankohtaiset setelit netissä erikoishintaan – peräti kymmenen euron hintaedun turvin.

  Kuka tahansa voi nyt tilata aidon olympiasetelin vain 9,95 eurolla (+ toimituskulut 4,95 euroa). Tilauksen voi tehdä tältä sivustolta tai puhelimitse asiakaspalvelustamme numerosta 010 80 80 40*. (* Puhelun hinta lankaverkosta 0,0835 €/puhelu + 0,0655 €/min ja matkapuhelinverkosta 0,0835 €/puhelu + 0,1805 €/min.)

 2. Onko kyseessä virallinen olympiaseteli?

  Kyllä. Setelin on julkaissut Korean keskuspankki ja kyseessä on maan käypä maksuväline (2 000 wonia). Olympiaseteli on toteutettu yhteistyössä Pyeongchang 2018 -organisaation kanssa. Kuvioinnissa on runsaasti elementtejä olympialaisista, korealaistaiteesta ja kulttuuriperinnöstä.

  Olympiasetelissä on myös paljon turvallisuuteen liittyviä ominaisuuksia – taidokkaasti toteutettuna.

 3. Minkä kokoinen olympiaseteli on?

  Olympiasetelin ulkomitat ovat 140 x 75 mm ja se toimitetaan värikkään taittopahvin suojassa, täysin sileänä ja käyttämättömänä.
 4. Miten olympiaseteli toimitetaan minulle?

  Seteli toimitetaan postitse kotiin. Suurimpaan osaan suomalaisia kotitalouksia lähetys toimitetaan suoraan postilaatikkoon. Toimitusaika tilauksesta on noin 2–3 viikkoa.

 5. Kuinka paljon olympiaseteleitä on painettu?

  Etelä-Korean asukasluku on yli 50 miljoonaa ja olympiaseteli kiinnostaa keräilijöitä kaikkialla maailmassa. Korean keskuspankin ilmoituksen mukaan olympiasetelin kokonaispainos on 2,8 miljoonaa – niistä Suomeen saatiin vain 5 000 kappaletta!
 6. Voinko palauttaa tuotteen?

  Kyllä voit. Kaikilla tuotteillamme on täysi 14 päivän tutustumis- ja palautusoikeus. Kätevimmin palautat tuotteen maksuttomana asiakaspalautuksena Postin toimipaikkaan. Voit palauttaa tuotteen samassa kuoressa, jossa olet sen saanut. Mikäli haluat palauttaa tuotteita, tutustu palautusoppaaseen: www.suomenmoneta.fi/asiakaspalvelu/palautusopas. Myös asiakaspalvelumme neuvoo sinua mielellään.

 7. Sitoudunko muihin tilauksiin, jos tilaan olympiasetelin?

  Et sitoudu – voi mainiosti tilata vain olympiasetelin. Voit kuitenkin halutessasi tutustua sivustolla esiteltäviin muihin tuotteisiin. Tarjolla on useita mielenkiintoisia Pyeongchang 2018 -keräilytuotteita ja voit itse vapaasti päättää mitä niistä haluat itsellesi.

 8. Miksi tarjoatte näin hienon olympiatuotteen näin edulliseen hintaan?

  Haluamme osaltamme lietsoa suomalaisten olympiahuumaa: innokkaat penkkiurheilijat siivittävät kannustuksellaan edustusurheilijamme entistä parempiin saavutuksiin. Sinivalkoinen menestys on meidän kaikkien yhteinen etu! Hyvä Suomi!

  Suomen Monetalla on pitkä historia suomalaisen urheilun tukijana ja yhteistyökumppanina. Urheilutiimimme Sami Jauhojärvi toi Sotshin tuliaisina olympiakultaa – kenen vuoro on tällä kertaa?

 9. Kuinka paljon maksan olympiasetelistä?

  Olympiasetelin alkuperäinen hinta on 19,95 euroa, mutta sinä maksat siitä nyt vain 9,95 euroa + toimituskulut 4,95 euroa.

  Olympiasetelin voi halutessaan tilata myös erikoisversiona, jossa on mukana olympiavoittaja Sami Jauhojärven omakätinen nimikirjoitus. Tällöin hinta on 19,95 euroa (+ toimituskulut 4,95 euroa).

  Signeeratun setelin tilaamalla tuet samalla nuorisoliikuntaa, sillä myynnistä lahjoitetaan 2 euroa ”Mustin” valitsemaan hyväntekeväisyyskohteeseen.

 10. Etkö löytänyt vastausta kysymykseesi?

  Asiakaspalvelijamme vastaavat mielellään kysymyksiisi. Soita asiakaspalvelumme numeroon 010 80 80 40 (puhelun hinta lankaverkosta 0,0835 €/puhelu + 0,0655 €/min ja matkapuhelinverkosta 0,0835 €/puhelu + 0,1805 €/min) tai lähetä sähköpostia osoitteeseen info@suomenmoneta.fi.

Rekisteriseloste
 
Rekisterin pitäjä
Oy Nordic Moneta Ab/Suomen Moneta
PL 770
00101 Helsinki
Y-tunnus 1611712-3
 
Rekisteriasioista vastaava yhteyshenkilö
Janne Häkkinen, puh. 010 80 80 40*
 
Rekisterin nimi
Suomen Monetan asiakas- ja yhteystietorekisteri
 
Rekisterin käyttötarkoitus
Suomen Moneta vastaa rekisterinpitäjänä rekisteröityjen henkilötietojen käsittelystä.
 
Asiakasrekisterissä olevia henkilötietoja käytetään markkinointiin, asiakassuhteiden hoitamiseen ja kehittämiseen sekä muihin vastaaviin verkkokaupan ja siihen liitettyjen palveluiden ja asiakkuuksien kehittämiseen liittyviin tarkoituksiin. Tietoja voidaan käyttää ja luovuttaa markkinointitarkoituksiin henkilötietolain mukaisesti. Rekisteröidyt ovat joko asiakassuhteessa Suomen Monetaan tai ilmoittaneet oma-aloitteisesti yhteystietonsa esimerkiksi ottaessaan osaa Suomen Monetan järjestämiin kampanjoihin. 
 
Rekisterin sisältämät tiedot
 - Asiakastiedot, kuten yhteystiedot, syntymäaika, sukupuoli.
 - Kiinnostuksen kohteet, kuten asiakkaan itse ilmoittamat tuoteryhmät.
 - Ostotiedot, kuten ostopäivämäärä, tuotetiedot.
 - Markkinointihistoria, kuten lähetettyjen tiedotteiden päivämäärät ja markkinointikiellot.
 - Internet-historia, kuten tiedot sivuista, joilla on käyty.
 
Tietojen kerääminen
Kaikki kerätyt yhteys- ja muut profiilitiedot saadaan asiakkaalta itseltään eri kampanjoiden kautta, jolloin asiakassuhde syntyy. Internet-sivujen käyttöä koskevat tiedot saadaan sivuja teknisesti ylläpitävien- ja muiden eri ohjelmien kautta. Asiakkaan nimi- ja osoitetietoja voidaan päivittää Väestörekisterin kautta. Tilauksen saavuttua pidätämme oikeuden tarkistaa asiakkaan luottokelpoisuus Suomen Asiakastieto Oy:n järjestelmästä. Suomen Monetan asiakkailla on oikeus kieltää tietojensa käyttö ja luovutus markkinointitarkoituksiin sekä tarkistaa itseään koskevat tiedot ilmoittamalla siitä kirjallisesti Suomen Monetalle, esim. sähköpostilla webmaster@suomenmoneta.fi. Suomen Monetan asiakkaan tulee olla yli 18-vuotias, jolloin täysi-ikäisyys on edellytyksenä kampanjoihin osallistumiseen. Alaikäisten tietoja ei säilytetä asiakasrekisterissä.
 
Rekisterin suojaus
 
Manuaalinen aineisto
Kaikki manuaalisesti käsiteltävät, henkilötietoja sisältävät dokumentit hävitetään asianmukaisesti, kun ne on käsitelty.
 
Tietokannassa olevat tiedot
Tietokannassa olevat tiedot on suojattu asianmukaisesti tietokantajärjestelmän- ja tietokoneen käyttöjärjestelmän suojausohjelmistolla. Varmuuskopiot on suojattu vastaavalla tavalla. Kaikki laitteet sijaitsevat lukitussa tilassa. Työntekijöillä on vaitiolovelvollisuus.
 
Rekisteröidyn tarkastusoikeus ja tietojen korjaaminen
Henkilöllä on oikeus saada tarkistaa rekisteriin tallennetut itseään koskevat tiedot ja saada niistä kopiot. Tarkastuspyyntö tulee tehdä kirjallisesti ja osoittaa rekisteriasioista vastaavalle henkilölle.
 
Suomen Moneta:

www.suomenmoneta.fi
 
Asiakaspalvelu 24 h/vrk
puh. 010 80 80 40*
Henkilökohtainen palvelu ark. klo 8-18
*Puhelun hinta lankaverkosta on 0,0835 € /puhelu + 0,0655 €/min ja mobiiliverkosta 0,0835 €/puhelu + 0,1805 €/min.
 
info@suomenmoneta.fi
 
Tekninen tuki
webmaster@suomenmoneta.fi


Evästeet:
Vieraillessasi olympiaraha.fi internet-sivuilla, tallentuu laitteesi kiintolevylle automaattisesti evästeitä.

Mikä on eväste (cookie)?
Evästeet ovat tekstitiedostoja, jotka sisältävät pienen määrän tietoa. Evästeet ladataan laitteellesi kun vierailet verkkosivulla. Vieraillessasi uudestaan sivustolla se tunnistaa tallentuneet evästeet. Tämä mahdollistaa kohdistetun tiedon lähettämisen nettiselaimellesi. Eväste voi sisältää tekstiä, numeroita tai tietoa kuten päivämääriä, mutta evästeisiin ei koskaan tallennu henkilökohtaisia tietoja. Eväste ei ole sovellus, eikä se voi toimittaa viruksia laitteellesi. Selaimet lähettävät evästeen vain sille laitteelle, joka on sen alun perin käyttäjälle lähettänyt.

Kauanko eväste säilyy tallennettuna selaimellani?
Evästeet pysyvät tallessa enintään 24 kuukautta viimeisestä sivustovierailusta.

Tämä sivusto käyttää evästeitä seuraaviin tarkoituksiin:
- Tekniset toiminnot, sivustoliikenteen mittaus sekä mainonta. Tilastoimme massana sivuston kävijöitä ja heidän sivustokäyttäytymistään jotta voimme kehittää sivuston sisältöä.
- Kolmannen osapuolen evästeet: Sivustolla on Googlen ja Facebookin evästeitä (Facebook eväste on tilauksen vahvistussivulla http://www.olympiaraha.fi/campaign/place_order). Nämä evästeet on tarkoitettu kohdentamaan mainontaa vierailemiisi sivuihin perustuen ja seuraamaan mainonnan tehoa. Huomioi, että tämä kohdentaminen tapahtuu muilla sivuilla.

Suostumus
Käyttämällä sivustoa ja antamalla tietojasi sivustolla, annat suostumuksesi siihen, että käytämme tietojasi tässä Rekisteriselosteessa kerrotulla tavalla.

Miten poistan tai estän evästeet?
Jos et halua evästeitä laitteellesi tutustu laitteesi tai internetselaimesi ohjeisiin kuinka poistaa ja estää evästeet.

Mahdollisuutesi vaikuttaa kohdennettuun mainontaan: http://www.youronlinechoices.com/fi/

Lisätietoja kampanjasta

Etelä-Korean Pyeongchang isännöi talviolympialaisia helmikuussa 2018. Korealaiset kunnioittavat kotikisojaan maansa kaikkien aikojen ensimmäisellä olympiasetelillä. Viralliset olympiarahat, myös setelit, ovat kysyttyjä keräilykohteita kaikkialla maailmassa – niin myös meillä Suomessa.

Etelä-Korean virallisista olympiarahoista vain kolmasosa saatiin kansainvälisille keräilymarkkinoille. Suomen Moneta sai suomalaiskeräilijöitä varten rajoitetun erän (vain 5 000 kappaletta) kansainvälisesti tavoiteltuja olympiaseteleitä. Päätimme siivittää suomalaiset olympiatunnelmaan kertaheitolla tarjoamalla ajankohtaiset setelit netissä erikoishintaan – peräti kymmenen euron hintaedun turvin.

Kuka tahansa voi nyt tilata aidon olympiasetelin vain 9,95 eurolla (+ toimituskulut 4,95 euroa). Tilauksen voi tehdä tältä sivustolta tai puhelimitse asiakaspalvelustamme numerosta 010 80 80 40 *.
(* Puhelun hinta lankaverkosta 0,0835 €/puhelu + 0,0655 €/min ja matkapuhelinverkosta 0,0835 €/puhelu + 0,1805 €/min.)

Suomen Moneta

Suomen Moneta – keräilijän kumppani, rahojen ja mitaleiden ammattilainen

Keräilyrahoja ja -mitaleita markkinoiva Suomen Moneta kuuluu kansainväliseen Samlerhuset-konserniin. Asiakkaamme hyötyvät kattavasta yhteistyöverkostostamme, sillä tarjolla on sekä korkealaatuisia suomalaistuotteita että ulkomaisia uutuuksia. Ennakkovaraustemme ansiosta valikoimissa on myös tavoiteltuja keräilyharvinaisuuksia.

Pitkä kokemus kansainvälisillä rahamarkkinoilla takaa yksittäiselle keräilijälle luotettavan ja asiantuntevan palvelun. Palvelukokonaisuuden tavoitteena on mahdollisimman helppo asiointi: voit tehdä tilauksen verkkokaupastamme www.suomenmoneta.fi, puhelimitse tai postitse. Tilaamasi tuotteet postitetaan suoraan kotiisi – vaivattomasti ja täysin turvallisesti. Mikäli haluat palauttaa tuotteita tutustu www.suomenmoneta.fi/palautusopas/.

Toimimme virallisena jakelijana useimmille maailman johtaville rahapajoille ja keskuspankeille, kuten Norjan rahapaja, Britannian kuninkaallinen rahapaja, Ranskan rahapaja, Kanadan kuninkaallinen rahapaja, Kiinan kansantasavallan keskuspankki, Australian kuninkaallinen rahapaja, Etelä-Afrikan kuninkaallinen rahapaja, Itävallan rahapaja, Alankomaiden kuninkaallinen rahapaja, Suomen rahapaja, Espanjan kuninkaallinen rahapaja ja monet muut.

Asiakaspalvelunumeromme on käytettävissäsi 24 h/vrk, puh: 010 80 80 40 *. Henkilökohtaista palvelua saat samasta puhelinnumerosta arkisin klo 8–18. Sähköposti: info@suomenmoneta.fi

* Puhelun hinta lankaverkosta on 0,0835 €/puhelu + 0,0655 €/min ja mobiiliverkosta 0,0835 €/puhelu + 0,1805 €/min.

 

Usein kysyttyä

 1. Mistä tässä kampanjassa on kyse?

  Etelä-Korean Pyeongchang isännöi talviolympialaisia helmikuussa 2018. Korealaiset kunnioittavat kotikisojaan maansa kaikkien aikojen ensimmäisellä olympiasetelillä. Viralliset olympiarahat, myös setelit, ovat kysyttyjä keräilykohteita kaikkialla maailmassa – niin myös meillä Suomessa.

  Suomen Moneta sai suomalaiskeräilijöitä varten rajoitetun erän (vain 5 000 kappaletta) kansainvälisesti tavoiteltuja olympiaseteleitä. Päätimme siivittää suomalaiset olympiatunnelmaan kertaheitolla tarjoamalla ajankohtaiset setelit netissä erikoishintaan – peräti kymmenen euron hintaedun turvin.

  Kuka tahansa voi nyt tilata aidon olympiasetelin vain 9,95 eurolla (+ toimituskulut 4,95 euroa). Tilauksen voi tehdä tältä sivustolta tai puhelimitse asiakaspalvelustamme numerosta 010 80 80 40*. (* Puhelun hinta lankaverkosta 0,0835 €/puhelu + 0,0655 €/min ja matkapuhelinverkosta 0,0835 €/puhelu + 0,1805 €/min.)

 2. Onko kyseessä virallinen olympiaseteli?

  Kyllä. Setelin on julkaissut Korean keskuspankki ja kyseessä on maan käypä maksuväline (2 000 wonia). Olympiaseteli on toteutettu yhteistyössä Pyeongchang 2018 -organisaation kanssa. Kuvioinnissa on runsaasti elementtejä olympialaisista, korealaistaiteesta ja kulttuuriperinnöstä.

  Olympiasetelissä on myös paljon turvallisuuteen liittyviä ominaisuuksia – taidokkaasti toteutettuna.

 3. Minkä kokoinen olympiaseteli on?

  Olympiasetelin ulkomitat ovat 140 x 75 mm ja se toimitetaan värikkään taittopahvin suojassa, täysin sileänä ja käyttämättömänä.
 4. Miten olympiaseteli toimitetaan minulle?

  Seteli toimitetaan postitse kotiin. Suurimpaan osaan suomalaisia kotitalouksia lähetys toimitetaan suoraan postilaatikkoon. Toimitusaika tilauksesta on noin 2–3 viikkoa.

 5. Kuinka paljon olympiaseteleitä on painettu?

  Etelä-Korean asukasluku on yli 50 miljoonaa ja olympiaseteli kiinnostaa keräilijöitä kaikkialla maailmassa. Korean keskuspankin ilmoituksen mukaan olympiasetelin kokonaispainos on 2,8 miljoonaa – niistä Suomeen saatiin vain 5 000 kappaletta!
 6. Voinko palauttaa tuotteen?

  Kyllä voit. Kaikilla tuotteillamme on täysi 14 päivän tutustumis- ja palautusoikeus. Kätevimmin palautat tuotteen maksuttomana asiakaspalautuksena Postin toimipaikkaan. Voit palauttaa tuotteen samassa kuoressa, jossa olet sen saanut. Mikäli haluat palauttaa tuotteita, tutustu palautusoppaaseen: www.suomenmoneta.fi/asiakaspalvelu/palautusopas. Myös asiakaspalvelumme neuvoo sinua mielellään.

 7. Sitoudunko muihin tilauksiin, jos tilaan olympiasetelin?

  Et sitoudu – voi mainiosti tilata vain olympiasetelin. Voit kuitenkin halutessasi tutustua sivustolla esiteltäviin muihin tuotteisiin. Tarjolla on useita mielenkiintoisia Pyeongchang 2018 -keräilytuotteita ja voit itse vapaasti päättää mitä niistä haluat itsellesi.

 8. Miksi tarjoatte näin hienon olympiatuotteen näin edulliseen hintaan?

  Haluamme osaltamme lietsoa suomalaisten olympiahuumaa: innokkaat penkkiurheilijat siivittävät kannustuksellaan edustusurheilijamme entistä parempiin saavutuksiin. Sinivalkoinen menestys on meidän kaikkien yhteinen etu! Hyvä Suomi!

  Suomen Monetalla on pitkä historia suomalaisen urheilun tukijana ja yhteistyökumppanina. Urheilutiimimme Sami Jauhojärvi toi Sotshin tuliaisina olympiakultaa – kenen vuoro on tällä kertaa?

 9. Kuinka paljon maksan olympiasetelistä?

  Olympiasetelin alkuperäinen hinta on 19,95 euroa, mutta sinä maksat siitä nyt vain 9,95 euroa + toimituskulut 4,95 euroa.

  Olympiasetelin voi halutessaan tilata myös erikoisversiona, jossa on mukana olympiavoittaja Sami Jauhojärven omakätinen nimikirjoitus. Tällöin hinta on 19,95 euroa (+ toimituskulut 4,95 euroa).

  Signeeratun setelin tilaamalla tuet samalla nuorisoliikuntaa, sillä myynnistä lahjoitetaan 2 euroa ”Mustin” valitsemaan hyväntekeväisyyskohteeseen.

 10. Etkö löytänyt vastausta kysymykseesi?

  Asiakaspalvelijamme vastaavat mielellään kysymyksiisi. Soita asiakaspalvelumme numeroon 010 80 80 40 (puhelun hinta lankaverkosta 0,0835 €/puhelu + 0,0655 €/min ja matkapuhelinverkosta 0,0835 €/puhelu + 0,1805 €/min) tai lähetä sähköpostia osoitteeseen info@suomenmoneta.fi.

Rekisteriseloste

Rekisteriseloste
 
Rekisterin pitäjä
Oy Nordic Moneta Ab/Suomen Moneta
PL 770
00101 Helsinki
Y-tunnus 1611712-3
 
Rekisteriasioista vastaava yhteyshenkilö
Janne Häkkinen, puh. 010 80 80 40*
 
Rekisterin nimi
Suomen Monetan asiakas- ja yhteystietorekisteri
 
Rekisterin käyttötarkoitus
Suomen Moneta vastaa rekisterinpitäjänä rekisteröityjen henkilötietojen käsittelystä.
 
Asiakasrekisterissä olevia henkilötietoja käytetään markkinointiin, asiakassuhteiden hoitamiseen ja kehittämiseen sekä muihin vastaaviin verkkokaupan ja siihen liitettyjen palveluiden ja asiakkuuksien kehittämiseen liittyviin tarkoituksiin. Tietoja voidaan käyttää ja luovuttaa markkinointitarkoituksiin henkilötietolain mukaisesti. Rekisteröidyt ovat joko asiakassuhteessa Suomen Monetaan tai ilmoittaneet oma-aloitteisesti yhteystietonsa esimerkiksi ottaessaan osaa Suomen Monetan järjestämiin kampanjoihin. 
 
Rekisterin sisältämät tiedot
 - Asiakastiedot, kuten yhteystiedot, syntymäaika, sukupuoli.
 - Kiinnostuksen kohteet, kuten asiakkaan itse ilmoittamat tuoteryhmät.
 - Ostotiedot, kuten ostopäivämäärä, tuotetiedot.
 - Markkinointihistoria, kuten lähetettyjen tiedotteiden päivämäärät ja markkinointikiellot.
 - Internet-historia, kuten tiedot sivuista, joilla on käyty.
 
Tietojen kerääminen
Kaikki kerätyt yhteys- ja muut profiilitiedot saadaan asiakkaalta itseltään eri kampanjoiden kautta, jolloin asiakassuhde syntyy. Internet-sivujen käyttöä koskevat tiedot saadaan sivuja teknisesti ylläpitävien- ja muiden eri ohjelmien kautta. Asiakkaan nimi- ja osoitetietoja voidaan päivittää Väestörekisterin kautta. Tilauksen saavuttua pidätämme oikeuden tarkistaa asiakkaan luottokelpoisuus Suomen Asiakastieto Oy:n järjestelmästä. Suomen Monetan asiakkailla on oikeus kieltää tietojensa käyttö ja luovutus markkinointitarkoituksiin sekä tarkistaa itseään koskevat tiedot ilmoittamalla siitä kirjallisesti Suomen Monetalle, esim. sähköpostilla webmaster@suomenmoneta.fi. Suomen Monetan asiakkaan tulee olla yli 18-vuotias, jolloin täysi-ikäisyys on edellytyksenä kampanjoihin osallistumiseen. Alaikäisten tietoja ei säilytetä asiakasrekisterissä.
 
Rekisterin suojaus
 
Manuaalinen aineisto
Kaikki manuaalisesti käsiteltävät, henkilötietoja sisältävät dokumentit hävitetään asianmukaisesti, kun ne on käsitelty.
 
Tietokannassa olevat tiedot
Tietokannassa olevat tiedot on suojattu asianmukaisesti tietokantajärjestelmän- ja tietokoneen käyttöjärjestelmän suojausohjelmistolla. Varmuuskopiot on suojattu vastaavalla tavalla. Kaikki laitteet sijaitsevat lukitussa tilassa. Työntekijöillä on vaitiolovelvollisuus.
 
Rekisteröidyn tarkastusoikeus ja tietojen korjaaminen
Henkilöllä on oikeus saada tarkistaa rekisteriin tallennetut itseään koskevat tiedot ja saada niistä kopiot. Tarkastuspyyntö tulee tehdä kirjallisesti ja osoittaa rekisteriasioista vastaavalle henkilölle.
 
Suomen Moneta:

www.suomenmoneta.fi
 
Asiakaspalvelu 24 h/vrk
puh. 010 80 80 40*
Henkilökohtainen palvelu ark. klo 8-18
*Puhelun hinta lankaverkosta on 0,0835 € /puhelu + 0,0655 €/min ja mobiiliverkosta 0,0835 €/puhelu + 0,1805 €/min.
 
info@suomenmoneta.fi
 
Tekninen tuki
webmaster@suomenmoneta.fi


Evästeet:
Vieraillessasi olympiaraha.fi internet-sivuilla, tallentuu laitteesi kiintolevylle automaattisesti evästeitä.

Mikä on eväste (cookie)?
Evästeet ovat tekstitiedostoja, jotka sisältävät pienen määrän tietoa. Evästeet ladataan laitteellesi kun vierailet verkkosivulla. Vieraillessasi uudestaan sivustolla se tunnistaa tallentuneet evästeet. Tämä mahdollistaa kohdistetun tiedon lähettämisen nettiselaimellesi. Eväste voi sisältää tekstiä, numeroita tai tietoa kuten päivämääriä, mutta evästeisiin ei koskaan tallennu henkilökohtaisia tietoja. Eväste ei ole sovellus, eikä se voi toimittaa viruksia laitteellesi. Selaimet lähettävät evästeen vain sille laitteelle, joka on sen alun perin käyttäjälle lähettänyt.

Kauanko eväste säilyy tallennettuna selaimellani?
Evästeet pysyvät tallessa enintään 24 kuukautta viimeisestä sivustovierailusta.

Tämä sivusto käyttää evästeitä seuraaviin tarkoituksiin:
- Tekniset toiminnot, sivustoliikenteen mittaus sekä mainonta. Tilastoimme massana sivuston kävijöitä ja heidän sivustokäyttäytymistään jotta voimme kehittää sivuston sisältöä.
- Kolmannen osapuolen evästeet: Sivustolla on Googlen ja Facebookin evästeitä (Facebook eväste on tilauksen vahvistussivulla http://www.olympiaraha.fi/campaign/place_order). Nämä evästeet on tarkoitettu kohdentamaan mainontaa vierailemiisi sivuihin perustuen ja seuraamaan mainonnan tehoa. Huomioi, että tämä kohdentaminen tapahtuu muilla sivuilla.

Suostumus
Käyttämällä sivustoa ja antamalla tietojasi sivustolla, annat suostumuksesi siihen, että käytämme tietojasi tässä Rekisteriselosteessa kerrotulla tavalla.

Miten poistan tai estän evästeet?
Jos et halua evästeitä laitteellesi tutustu laitteesi tai internetselaimesi ohjeisiin kuinka poistaa ja estää evästeet.

Mahdollisuutesi vaikuttaa kohdennettuun mainontaan: http://www.youronlinechoices.com/fi/